Berger Residence

IMG_8235
IMG_8235

IMG_7812
IMG_7812

1/5

Highlights:

  • Skylight located to create “sundial” in Living Room

  • Oriented on site to connect to existing structure, and take advantage of site specific views

  • Large covered deck connects both buildings and provided covered walkway to vehicle storage

  • Plan configured to allow multiple cardinal direction views from all spaces

  • Designed to accommodate future solar array at roof

The Owner of this residence has been a friend and colleague and member of our “Office Family” for many years.  After a devastating fire destroyed the previous structure on the site, this residence was designed to accommodate the family’s current and future needs, capture the magic and natural beauty of the existing site, and celebrate the sense of “rebirth” and the changing of the seasons.

Building animation.GIF